Persoonlijke aandacht voor u
Specialistische fysiotherapie
Hoogstraat 321
5654 NB Eindhoven

Vergoeding zorgverzekering fysiotherapie

Fysiotherapie wordt maar voor een beperkt deel uit de verplichte basisverzekering vergoed. Andere vergoedingen zijn afhankelijk van het door u afgesloten aanvullende pakket met uw zorgverzekeraar. Voor een aantal chronische aandoeningen bestaat het recht op vergoeding uit de basisverzekering vanaf de 21e behandeling. Het aantal behandelingen en het tarief dat door zorgverzekeraars wordt vergoed, verschilt per verzekeraar. Bekijk uw polisvoorwaarden, informeer bij uw zorgverzekeraar of kijk op www.fysiotherapie.nl in hoeverre uw aanvullende zorgverzekering deze behandelingen vergoed.

Contract met alle zorgverzekeraars
Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. In de meeste gevallen ontvangt u van ons dan ook geen rekening, maar wordt deze direct aan de zorgverzekeraar gestuurd. Mocht er geen contract met uw zorgverzekeraar zijn of wanneer u voor eigen rekening wordt behandeld, dan krijgt u de rekening van ons thuis gestuurd. U dient de rekening dan rechtstreeks aan ons te betalen. Indien de behandelingen worden vergoed, dan declareert u deze rekening daarna zelf bij uw verzekeraar. Voor een snelle afwikkeling van het declareren, verzoeken wij u veranderingen in uw verzekeringsgegevens altijd zo spoedig mogelijk aan ons door te geven.

Meer weten?
Wij hebben voor u de meestgestelde vragen met betrekking tot vergoeding vanuit de zorgverzekering op een rij gezet. Klik hier voor de brochure. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan contact met ons op!