Persoonlijke aandacht voor u
Specialistische fysiotherapie
Hoogstraat 321
5654 NB Eindhoven

Fysiotherapie Eindhoven

In onze praktijk behandelen we (nagenoeg) alle klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Hierbij valt te denken aan pijnklachten aan gewrichten zoals de schouder of knie, maar ook aan rug- en nekklachten. Hiernaast behandelen wij neurologische aandoeningen en zijn we gespecialiseerd in de behandeling van long- en vaatproblematiek.
Bijna al onze fysiotherapeuten hebben een Master opleiding gevolgd na hun studie Fysiotherapie in een specifieke richting, zodat u de meest optimale behandeling ontvangt.

Het kan zijn dat u niet in staat bent om onze praktijk te bezoeken. Dan kan er ook aan huis worden behandeld. Daarvoor is altijd een verwijzing van een arts noodzakelijk.

Een aantal veel voorkomende aandoeningen en behandelingen hebben we hieronder nader uitgelegd. Klik op de aandoening om de uitgebreide informatie te lezen. Voor informatie over meer gespecialiseerde behandelingen klik dan door op specialisaties in het hoofdmenu van onze website. Heeft u een vraag over een specifieke klacht of behandelmethode die hier niet wordt genoemd, neem dan even contact op met onze praktijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.